De la 01.01.2018, salariul minim brut pe tara se stabileste la 1.900 lei lunar, astfel:

Infografic realizat de echipa Manager.ro

salariu

duminică, 22 aprilie 2012

LEACURI DIN BATRANI

TREI INFUZII PENTRU COLICA BILIARA
  • ROSTOPASCA:  Se toarna 300 ml apa clocotita peste o jumatate lingurita de planta uscata. Se lasa la infuzat zece  minute. Se ia cate o lingura de ceai la fiecare trei ore. ( Supradoza este toxica !!!!)
  • COADA-SORICELULUI:   Se toarna 200 ml apa clocotita peste o lingurita de planta. Se lasa la infuzat zece minute, apoi se strecoara. Consumati intreaga cantitate pe parcursul aceleiasi zile.
  • CEAI COMBINAT:   Amestecati 5 g fructe de fenicul, 15 g frunze de menta, 20 g frunze de valeriana, 30 g talpa-gastei, 10 g de sunatoare, flori de levantica si de coada soricelului. O lingurita din amestec se pune in 250 ml apa in clocot si se lasa 10 minute la infuzat. Consumati ceaiul in doua reprize zilnic.

LEMNUL-DULCE, FOARTE BUN CALMANT AL DURERILOR DE ORICE FEL
  • INFUZIE:  peste o lingurita de radacina uscata si maruntita, se toarna 400 ml de apa clocotita. Se lasa o noapte in termos, dupa care se strecoara. Se bea cate o jumatate de pahar cu astfel de ceai, de cate trei ori pe zi
DOUA SOLUTII ANTIHEMOROIDALE DE UZ INTERN
  • Se face un amestec din 20 g frunze de castan, 20 g frunze de vita-de-vie rosie si 20 g frunze de nuc. Peste o lingura de plante tocate se toarna un litru de apa clocotita.  Infuzia se pastreaza la rece si se consuma in ziua urmatoare.
  • Se face un amestec de 20 g flori de coada-soricelului, 10 g flori de musetel, 10 g frunze de nuc, 10 g sunatoare, 10 g papadie, 20 g coaja de crusin, 20 g frunze de urzica. Peste o lingura de amestec se toarna o cana de apa clocotita, apoi se strecoara. Beti cate doua-trei cani de ceai pe zi.